Menu Content/Inhalt
Начало

Карта на Тополи

Карта на Тополи

Днес

Защита на личните данни

Защита на личните данни

Кметство Тополи отдава голямо значение на принципа на зачитане на личния живот. Политиката относно защитата на физическите лица по отношение на обработката на личните данни от институциите е съобразена със Регламент (ЕС)2016/679 за защита на личните данни и Закона за защита на личните данни.

По принцип достъпът до предлаганата на или чрез настоящия сайт информация не изисква предоставянето на лични данни. В някои случаи обаче, Кметство Тополи чрез официалният си сайт и формите си за връзка е възможно да събира Ваша лична информация. В този смисъл Кметство Тополи се придържа строго към отговорно ползване на лична информация, която събира от посетители на официалния уеб сайт.

В момента на предоставяне на информация или използване на някоя от предлаганите услуги, Вие се съгласявате Кметство Тополи да ползва тази информация, както е описано тук:

  • Кметство Тополи събира лични данни единствено за постигане на конкретна цел или услуга. Информацията не се използва повторно за цели, несъвместими с първоначалните.
    Информацията, която Кметство Тополи може да събира, включва име, адрес, ЕГН, телефонни номера, адрес за електронна поща и всякаква друга свързана информация, която ни предоставяте по каквито и да било начини, включително и по електронна поща.
  • Също така е възможно да събираме информация за ползването на нашите услуги или информация, която ни е предоставена доброволно.
  • Кметство Тополи няма да продава, отдава, търгува с всякаква лична информация, получена от посетители, с изключение на случаи, че това разкриване се изисква от закона, в случай на пратки към Вас или ако е получено предварително Вашето съгласие за това. Кметство Тополи чрез своите администратори и упълномощен персонал ще вземе мерки за защита на личните Ви данни в максимална степен. Тези служители са задължени да третират информацията като конфиденциална.
  • Всяко лице, за което се отнасят данните ("субект на данни“) има право на достъп до своите данни, както и да изиска тяхното коригиране. Лицето трябва да се идентифицира с официален документ за самоличност.
  • Възможно е да споделяме с трети страни определени порции обобщена, нелична информация, като например статистика за посещения или друга справка. Подобна информация обаче по никакъв начин не Ви идентифицира поотделно.
  • Можете да откажете да предоставите личната си информация на която и да е от услугите предоставяни от официалните дейности на Кметство Тополи. При това може да се окаже обаче, че Кметство Тополи не е в състояние да Ви предоставя съответната услуга.

 

 
БЛАГОДАРНОСТИ - КОЛЕДА 2019

ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ

КЪМ ХОРАТА С ГОЛЕМИ СЪРЦА,

КОИТО ОСЪЩЕСТВИХА КОЛЕДНОТО ЧУДО ЗА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ В С.ТОПОЛИ

Кметство Тополи сърдечно благодари на всички фирми и предприятия, направили възможно осъществяването на Коледна благотворителна кампания 2019 в помощ на нуждаещите се в нашето населено място.

С общи усилия и безкористното Ви съдействие, успяхме да направим предстоящите Коледни и Новогодишни празници 2019 малко по-топли, по-светли и по-сити  за повече от 190 социално слаби семейства и самотни възрастни хора, като:

·         150 от тях получиха богати хранителни пакети, включващи хранителни продукти,

·         40 (по волята на дарителя) получиха купони за пазаруване,

·         48 деца и младежи в неравностойно положение, бяха зарадвани със специални подаръчни пакети, съдържащи играчки или дрешки и лакомства,

·         117 деца на различна възраст от село Тополи се забавляваха с Дядо Коледа  на Коледното ни тържество с театрална пиеса и подаръче за всяко присъстващо дете.  

 

 С цялото ни уважение и поклон пред нашите дарители:

ЕКАРИСАЖ- ВАРНА  ЕООД

КВС АГРО БЪЛГАРИЯ  ООД

БОН МАРИН ЛОДЖИСТИК ООД

ХИДРОСТРОЙ АД

КРЕМАТОРИУМ ИНВЕСТ ООД

ТЕМПО ТРАНС ЕООД

СТАНИСЛАВ СТАНКОВ

ТОПОЛИ   ЕООД

ГОЛДЪН ХОРЕКА ТОПОЛИ ЕООД

ПЛАНЕКС  ООД

ВОЙЛ ГРУП ООД

ЕЛЕКТРОТЕРМ ВАРНА ООД

БИО ПЕТРОЛ ЕООД

СПЕД- КОНСУЛТ ЕООД

ДОМОСТРОЕНЕ-ИНЖЕНЕРИНГ АД

Ж и К МИЛК ООД

ФРЕШ АП ЛЕЙБЪЛ ООД

ТРАНС-МАР СЪРВИСИЗ ЕООД

САВОВ- КМС ЕООД

МАРМОДОМ ООД

ОДЕСОССТРОЙ ООД

БГ БЕТОН  ООД

БОДИЕС ТРЕЙДИНГ ООД

ТЕНДЕНЦА РЕЙТ ЕООД

ЕТ ОСТЪПАЧА- ДИМИТЪР НИКОЛОВ

ОБЕДИНЕНА КОМПАНИЯ ВАРНА

МУСИМПЕКС ООД

КФК АД

НИРА БУС ООД

АМАДЕО ТРЕЙД ООД

МЕГАПРИНТ  ТРАНСФЕРС ООД

ЕТ ГРАНД ВИКТОРИЯ

БАЛКАН ТУР ЕООД

ЗК ТРАКИЯ

ТОПОЛИ КОМЕРС ООД

СТРЕНТ 64 ЕООД

КАЛОЯН ПЕТРОВ

 

 

Благодарим Ви и бъдете благословени!